Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΤΑ 5 ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ



FASHION
Ελίνα Μακροδημήτρη

Κάθε Άνοιξη, πολλές γυναίκες κάνουν λάθη στο ντύσιμό τους, είτε γιατί θέλουν, λόγω εποχής, να τολμήσουν κάτι διαφορετικό, είτε γιατί δεν γνωρίζουν τους ισχύοντες κανόνες στο παιχνίδι της μόδας.

Ποια είναι, λοιπόν, τα πιο συχνά λάθη (που ίσως κάνεις κι εσύ), όσον αφορά το ανοιξιάτικο στυλ;

1. Φοράς καλσόν!
Παρά το γεγονός πως ο καιρός μπορεί ακόμη να είναι κρύος ορισμένες μέρες, το καλσόν ανήκει στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα. Μαζί με τα πουλόβερ, τα μπουφάν και τα χοντρά κασκόλ.
Πώς να το αποφύγεις: Καλύτερα διάλεξε ένα μακρύ παντελόνι, παρά μια φούστα, με την οποία θα αναγκαστείς να φορέσεις καλσόν.

2. Fashion victim
Είπαμε να ακολουθούμε τις τάσεις τις μόδας, όμως, μερικές φορές, κάποιες από εμάς το παρακάνουν και καταλήγουν να μοιάζουν με θύματα των εκάστοτε trends.
Πώς να το αποφύγεις: Μελέτησε τις τάσεις της νέας σεζόν, όμως προσάρμοσέ τες στο δικό σου, προσωπικό στυλ.

3. Εκτός καιρού
Ναι, αγόρασες ένα καινούργιο ζευγάρι σανδάλια και θέλεις οπωσδήποτε να τα φορέσεις. Αν όμως έχεις δει πως έξω έχει 15 βαθμούς και πως υπάρχει πιθανότητα βροχής, καλύτερα να τα αφήσεις στη ντουλάπα σου μέχρι τις σίγουρες ηλιόλουστες μέρες.
Πώς να το αποφύγεις: Είναι απλό. Παρακολούθησε το μετεωρολογικό δελτίο!

4. Κοντά σορτσάκια και αποκαλυπτικά crop tops
Το γεγονός πως προσπάθησες για το επιθυμητό bikini body όλο τον χειμώνα, δεν δικαιολογεί τα καυτά σορτσάκια σε συνδυασμό με σέξι crop-tops, Απρίλιο μήνα.
Πώς να το αποφύγεις: Απλά άφησε τον συνδυασμό αυτών των κομματιών για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Προς το παρόν, προτίμησε να συνδυάσεις ένα κομψό crop top με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, όπως η Δούκισσα.

5. Δεν έχεις κάνει pedicure
Κι όμως, αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες. Είτε φοράς peep-toe παπούτσια, είτε επισκέπτεσαι την παραλία το Σαββατοκύριακο, τα άκρα σου πρέπει να είναι πάντα φροντισμένα.
Πώς να το αποφύγεις: Κλείσε ραντεβού για πεντικούρ - ή κάν'το μόνη σου!

http://dutchesss.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου