Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜ-Θ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ

ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜ-Θ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ



«ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΑ... ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ »


Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και επικεφαλής του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, έκανε την εξής δήλωση:


«Είναι προφανές ότι οι παράγοντες των δύο Περιφερειακών Συνδυασμών, που κατεβαίνουν στον Β’ γύρο των εκλογών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έχουν ξεχάσει τα ελληνικά με τα τόσα τουρκόγλωσσα προεκλογικά διαφημιστικά φυλλάδια, κάρτες ή καρτούλες που κυκλοφόρησαν οι « δικοί» τους, που στην ουσία είναι εκλεκτοί του Προξενείου.


Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς το γεγονός, ότι δεν πήραν το μήνυμα είτε μέσω της σημερινής μου γραπτής δήλωσης είτε μέσω της ανοιχτής επιστολής μου προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (και τον Αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο) είτε με τις δηλώσεις μου από την Κυριακή (18.05.14) το βράδυ σε διάφορα ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Όλα στα ελληνικά, φυσικά.


Όπως θα πρέπει να αντιλαμβάνονται, δεν έχω καμία διάθεση να τα μεταφράσω όλα αυτά στην τουρκική γλώσσα, για να κατανοήσουν ποιές είναι οι θέσεις μου και οι θέσεις του Συνδυασμού εθνικού σκοπού του οποίου ηγούμαι.


Συνιστώ, παράλληλα, να σταματήσουν οι τηλεφωνικές παρενοχλήσεις από στελέχη των δύο Συνδυασμών, σε στελέχη του δικού μας Συνδυασμού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με προσωπικά τους τηλέφωνα, τηλέφωνα με ανοιχτές ακροάσεις που ίσως και να μαγνητοφωνούνται και με καλοθελητές απεσταλμένους, νομίζοντας ότι μπορούν να μας «ρίξουν».


Είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα αστείο και γελοίο, αλλά και, αποκαλυπτικό, να χρησιμοποιούνται πρώην βουλευτές της ΝΔ ή γνωστά στελέχη της ΝΔ στην ΑΜ-Θ περιοχή, για να μας ζητήσουν να στηρίξουμε… Άρη Γιαννακίδη (!) ή γνωστοί Πασοκτζήδες, που προφανώς βαρέθηκαν δύο θητείες του σημερινού Περιφερειάρχη ή πήδηξαν από το τρένο τώρα που διαλύθηκε το κόμμα τους, να μας ζητούν να στηρίξουμε Παυλίδη.


Αφήνω κατά μέρος και τις «παρεμβολές» με εκκλήσεις προβεβλημένων σημερινών στελεχών της ΝΔ να στηρίξω την «γαλάζια πολυκατοικία».


Εγώ, προσωπικά, προέρχομαι από τον πυρήνα του αείμνηστου ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι θα πουλήσω την Θράκη για λίγα ψηφαλάκια ή για μιά θέση στη Περιφέρεια. Δεν θα την εκχωρήσω στους σκοπούς και τα σχέδια της Άγκυρας. Τελεία και παύλα.


Εξάλλου, ο Συνδυασμός μας έβαλε τις προϋποθέσεις απέναντι και στους δύο υποψηφίους. Προϋποθέσεις που σχετίζονται με το Προξενείο και την απαράδεκτη συμπεριφορά προξενοεξαρτημένων Περιφερειακών συμβούλων τους.


Ζήτησα και από τον Πρωθυπουργό της χώρας να πάρει θέση στο μείζον αυτό ζήτημα της Θράκης, ώστε να τοποθετηθούμε κι εμείς για τον Β' γύρο.


Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη.



Άρα, ας θυμηθούν τα ελληνικά κι ας διαβάσουν με προσοχή τα όσα έχω δηλώσει ή ανακοινώσει τις τελευταίες τρείς ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου