Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Καρφώνει τον Στρος Καν και η πρώην γυναίκα του!


Καρφώνει τον Στρος Καν και η πρώην γυναίκα του!

Ήταν η στιβαρή σύζυγος, η πιστή σύντροφος του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα Ντομινίκ Στρος Καν, που στάθηκε στο πλευρό του υποδειγματικά και τον στήριξε για το σκάνδαλο Sofitel ακόμα και όταν την παρέσυρε σε μία από τις πιο εξευτελιστικές στιγμές της ζωής της.

Η Αν Σινκλέρ, αφού τον προστάτευσε και έκανε το χρέος της ως σωστή σύζυγος, του ζήτησε διαζύγιο, παίρνοντας αποστάσεις από την… άσωτη ζωή του.

Τώρα, τρία χρόνια από την υπόθεση βιασμού
καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστή τον πρώην σύζυγό της, τολμά να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν και μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο που συγκλόνισε τη ζωή της.

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό France2, που θα μεταδοθεί απόψε Τρίτη, αλλά αποσπάσματά της δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο http://www.francetvinfo.fr, η Σινκλέρ δίνει για πρώτη φορά απαντήσεις σχετικά με τον εφιάλτη της.

«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ακούγεται ηλίθιο, αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν ήξερα», είπε για τα όργια στα οποία φέρεται να συμμετείχε συχνά σε Γαλλία και ΗΠΑ ο Στρος Καν, καθώς και για τις παράλληλες σχέσεις του με γυναίκες.

Η διευθύντρια της γαλλικής εκδοχής της ιστοσελίδας Huffington Post, δήλωσε πως ουδέποτε πίστεψε ότι ο πρώην σύζυγός της κακοποίησε σεξουαλικά την υπάλληλο του ξενοδοχείου, Ναφισάτου Ντιάλο, η οποία είχε κατηγορήσει τον Στρος Καν ότι την είχε βιάσει.

«Όταν παντρεύτηκα τον Ντομινίκ, ήξερα πως ήταν ένας γόης, πως ήταν ένας πλεϊμπόι», πρόσθεσε η Σινκλέρ και συμπλήρωσε ότι «οι φήμες, κυκλοφορούν για να καταστρέψουν, για να σκοτώσουν, για να καταποντίσουν, συνεπώς τις αγνόησα».

Η δημοσιογράφος που ήταν παντρεμένη με τον Στρος Καν από το 1991 ως το 2013, τόνισε βέβαια, πως είχε αμφιβολίες, «όπως υπάρχουν αμφιβολίες σε κάθε ζευγάρι», και για το λόγο αυτό ρωτούσε συχνά τον πρώην σύντροφό της κατά πόσο ευσταθούσαν οι φήμες.

«Ήξερε πώς να διαψεύδει, πώς να με καθησυχάζει», επισήμανε η Σινκλέρ και συμπλήρωσε ότι πολλές φορές αναρωτιόταν «αν όλα αυτά συμβαίνουν στην πραγματικότητα ή αν πρόκειται για εφιάλτη».

Οσο για τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά τον τότε σύζυγό της με χειροπέδες να μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα, δήλωσε πως ήταν «βίαιη» η εικόνα «του άνδρα με τον οποίο έχεις ζήσει, να φέρει αλυσίδες στα πόδια», και χαρακτήρισε ακόμα πιο βίαιες τις στιγμές που βίωσε κλεισμένη στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, ενώ παραμόνευαν 200 δημοσιογράφοι.

«Όλα ήταν πολύ βίαια. Εξαιρετικά βίαια», πρόσθεσε η Σινκλέρ.

Ερωτηθείσα πώς κατάφερε να ξεπεράσει αυτό που συνέβη, απάντησε: «Ξέρετε, όταν έχεις εμπόδια να υπερπηδήσεις τότε σκέφτεσαι μοναχά το επόμενο που θα έρθει και ρωτάς: πώς θα κάνω το επόμενο βήμα; Κοιτώντας τις φωτογραφίες από τη δίκη, ρωτάς: πώς μπορώ να ξεπεράσω το επόμενο εμπόδιο; Απλώς δε σκέφτεσαι αυτά που ακολουθούν».

Όλα αυτά την ώρα που η ταινία – σκάνδαλο του Αμπέλ Φεράρα για την υπόθεση Sofitel, «Welcome to New York» με τον Γάλλο ηθοποιό, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, στο ρόλο του Στρος Καν, ήδη έχει προκαλέσει αναστάτωση πριν καν προβληθεί.

Οι παραγωγοί της κινηματογραφικής μεταφοράς του σκανδάλου αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ταινία στο Διαδίκτυο στις 14 – 25 Μαΐου, για την προβολή της οποίας οι χρήστες θα πρέπει να καταβάλουν 7 ευρώ.

Τη στιγμή που το Φεστιβάλ Καννών εμφανίζει ένα αλλόκοτα συντηρητικό πρόσωπο επιλέγοντας να μην προβάλει το «Welcome to New York», ήδη πληροφορίες για την ταινία προϊδεάζουν το κοινό.

Σύμφωνα με το δημιουργό οι σκηνές οργίων, το σεξ, τα πάρτυ όπου ρέει σαμπάνια είναι πραγματικές…

«Στο σετ δεν επινόησα τίποτα, άφησα τα γεγονότα να μιλήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Φεράρα, τονίζοντας ότι ο Στρος Καν είναι μία γνήσια κινηματογραφική προσωπικότητα, καθώς πρόκειται για την ιστορία «ενός ισχυρού που θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας αλλά καταλήγει στη φυλακή, ενώ η μυστηριώδης δυναμική της σχέσης του με τη σύζυγό του αποτελούν ιδανικό υλικό για μία ταινία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου