Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Όλη η αλήθεια για την παραίτηση της Ελεονώρας Μελέτη


Όλη η αλήθεια για την παραίτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες που θέλει την Ελεονώρα Μελέτη να δηλώνει ξαφνική παραίτηση από το Star, μετά την απομάκρυνση δύο εκ των συνεργατών της, της Ανθής Βούλγαρη και του Ευτύχη Γρυφάκη.

Η σύμβαση των δύο δημοσιογράφων έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο και οι ίδιοι γνώριζαν ότι θα υπάρξει η απαραίτητη αξιολόγησή τους από τον σταθμό, προκειμένου να συνεχίσουν, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους. Μάλιστα, το πρότυπο αυτό ακολουθείται και στις σκανδιναβικές χώρες, όπου κάθε εξάμηνο υπάρχει η αναγκαία κρίση από υψηλόβαθμα στελέχη τους με στόχο την περαιτέρω δραστηριότητα στον χώρο εργασίας τους ή την απόρριψή τους. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Θέμης Μάλλης επιθυμούσαν τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο παιδιών, σε αντίθεση με τη διοίκηση του ενημερωτικού τομέα του Star, που ήταν αρνητική σε αυτό, και αποφάσισε οι δύο δημοσιογράφοι να απορροφηθούν σε άλλα τμήματα. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς επιθυμεί, κυρίως, συνεργασίες βραχείας διάρκειας με στόχο την ανανέωση των προσώπων.

Ακόμα, όσον αφορά στην παραίτηση της δημοφιλούς παρουσιάστριας, το peoplegreece.com ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και τελικά όχι μόνο αποδεικνύεται ότι η παραίτηση είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η Ελεονώρα Μελέτη, όπως πάντα κάνει χιούμορ και, χαριτολογώντας, μας είπε να κάνουμε ρεπορτάζ, να μάθουμε και να την… ενημερώσουμε αν παραιτήθηκε τελικά, προκειμένου να κανονίσει κάποια απόδραση εκτός Αθηνών τις επόμενες ημέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου