Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Χρήστος, Χριστίνα, Χρύσα, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια





ΧΡΗΣΤΟΣ (Χρήστος, Χρίστος, Χριστός, Κρίστης)
ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη, Χριστόλη)
ΧΡΥΣΑ (Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία)
ΧΡΥΣΑΥΓΗ (Χρυσαυγή)
ΧΡΥΣΟΥΛΑ (Χρυσούλα, Σήλια)
ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ (Χρυστάλλα, Χρυσταλλία)
ΒΗΘΛΕΕΜ (Βηθλεέμ)
ΓΚΑΣΠΑΡ (Γκασπάρ, Γκάσπαρος)
ΜΠΑΛΤΑΣΑΡ (Μπαλταζάρ, Μπαλτασάρ)

Χρήστος, Χριστίνα:
Η σωστή ορθογραφία του ονόματος είναι «Χρίστος», αφού προέρχεται απ' τον Χριστό. Χρήσιμος, ωφέλιμος. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το πείσμα. Ποτέ δεν παραδέχονται ότι έχουν άδικο. Η επιμονή τους τούς κάνει μερικές φορές να πετυχαίνουν τα αδύνατα. Κατά τ' άλλα ο Χρήστος είναι αρκετά μοναχικός και ιδιόρρυθμος, ενώ η Χριστίνα βρίσκει την ευτυχία στην οικογενειακή και
κοινωνική ζωή. Κι οι δυο δίνουν σημασία στην οικονομική ασφάλεια.


Χρίστος
Αυτός που χρίστηκε, επαλείφθηκε με λάδι και μύρο.


Χρήστος
Χρήστο, το όνομά σου είναι τιμή, ευλογία και σου χαρίζει προστασία και φώτιση σε όλη τη ζωή σου, γιατί είναι το όνομα του Ιησού Χριστού! Είσαι ένας άνθρωπος με ανιδιοτελή αγάπη, αγνά συναισθήματα και καλοπροαίρετες διαθέσεις, μπορείς να θυσιαστείς για τους ανθρώπους που αγαπάς. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι διαθέτεις ωριμότητα, σοφία, λογική σκέψη και διάθεση για μάθηση και πνευματική επέκταση. Δεν σου αρέσει η στασιμότητα, θέλεις να εξελίσσεσαι και έχεις μεγάλη υπομονή μέχρι να φτάσεις τους στόχους σου. Είσαι της άποψης πω όλα στη ζωή γίνονται σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς για αυτό και αποφεύγεις τα ρίσκα. Σου αρέσει κάποιες στιγμές η μοναχικότητα, θέλεις να απομακρύνεσαι για λίγο από όλους και από όλα και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για σένα, αυτό δεν σημαίνει ότι στην ερωτική σου ζωή είσαι άστατος, αλλά ότι δεν μπορείς να ανεχτείς την καταπίεση, την ζήλια και την κτητικότητα!


Χριστίνα
Χριστίνα δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και ευλογία από το όνομά σου και αυτό συμβαίνει γιατί έχεις το όνομα του Ιησού Χρηστού και έχεις την γιορτή σου την ημέρα των Χριστουγέννων. Είσαι μία γυναίκα που αγαπάς δίχως όρια και φραγμούς και δεν περιμένεις ποτέ το αντίκρισμα, ικανοποιείσαι από την προσφορά και από την φροντίδα σου προς τους γύρω σου.


Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 8 και αυτό δηλώνει ότι είσαι μία καριερίστα, ένα δυναμικό θηλυκό που διψάς για αναγνώριση, και οικονομική ανεξαρτησία! Εργάζεσαι πολύ σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να θυσιάζεις την προσωπική σου ζωή και να μην έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο! Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, όμως προσπαθείς να μην στέκεται εμπόδιο στις προσωπικές σου φιλοδοξίες!



i-diadromi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου