Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί πρέπει να βάζετε... κρεμμύδια στο πόδια σας πριν τον ύπνο




Δεν είναι μόνο για το φαγητό

Γνωρίζατε ότι το κάτω μέρος των ποδιών μας έχουν άμεση «πρόσβαση» στα εσωτερικά όργανα του σώματος; Στην κινέζικη ιατρική, τα σημεία πρόσβασης είναι γνωστά ως μεσημβρινοί, και είναι τα μονοπάτια για κάθε όργανο μέσα στο σώμα μας. Ορισμένοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν μεσημβρινοί, αλλά εκείνοι που γνωρίζουν από κινεζική ιατρική γνωρίζουν ότι το μεσημβρινό σύστημα είναι πολύ στενά συνδεδεμένο με το νευρικό σύστημα.
Οι πατούσες, το κάτω μέρος των ποδιών, έχουν πολλές διαφορετικές νευρικές απολήξεις (περίπου 7.000 μεσημβρινοί), οι οποίες συνδέονται άμεσα με διαφορετικά όργανα. Ενεργούν ως πολύ ισχυρά ηλεκτρικά κυκλώματα εντός του σώματος, και είναι συχνά σε αδράνεια επειδή φοράμε παπούτσια.
Γι' αυτό οι ειδικοί προτείνουν να περπατάμε ξυπόλυτοι, όποτε βέβαια είναι αυτό εφικτό. Τα κρεμμύδια (και τα σκόρδα) είναι γνωστά ότι αποτελούν καθαριστικά του αέρα και όταν εφαρμόζονται στο δέρμα τοπικά, σκοτώνουν τα μικρόβια και τα βακτήρια.
Επίσης, το φωσφορικό οξύ (ουσία που μας κάνει να κλαίμε όταν τα καθαρίζουμε), εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και βοηθά να καθαρίσει το αίμα.
Παρακάτω, δείτε τα δύο βήματα για να καθαρίσετε το αίμα σας, και να σκοτώσετε τα μικρόβια και τα βακτήρια:
Βήμα 1: Κόβουμε βιολογικά κρεμμύδια σε φέτες (λευκό ή κόκκινο)
Χρησιμοποιούμε βιολογικά κρεμμύδια, επειδή είναι απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και άλλες χημικές ουσίες που δεν θα θέλουμε πάνω στα πόδια μας και να εισέλθουν στο αίμα μας όλη τη νύχτα. Κόβουμε τα κρεμμύδια επίπεδες φέτες, ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν στο κάτω μέρος του ποδιού μας.
Βήμα 2: Βάζουμε μια φέτα κρεμμυδιού σε κάθε κάλτσα πριν κοιμηθούμε. Καθώς κοιμόμαστε, οι θεραπευτικές ιδιότητες του κρεμμυδιού, θα εισέλθουν στο σώμα μας μέσω του δέρματος (διαδερμική εφαρμογή) και θα σκοτώσουν τα μικρόβια και τα βακτήρια αλλά και θα απορροφήσουν τις τοξίνες. Επιπλέον, θα βοηθήσουν να καθαριστεί ο αέρας στο δωμάτιο!




alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου