Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

VIDEO: Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα κανονικό Camper. Αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε κρύβει το μυστικό αυτό είναι ...




Η αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα Εμφάνιση 2015 διήρκεσε από τις 13 έως τις 18 Οκτωβρίου στο NEC Μπέρμιγχαμ - γνωστή ως η "πιο συναρπαστική Venue Ηνωμένου Βασιλείου". Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι χιλιάδες των επισκεπτών ήταν σούπερ ενθουσιασμένος για όλα αυτά που η βιομηχανία αυτοκινούμενο έχει να προσφέρει αυτό το έτος, αλλά ένα έκθεμα αυξήθηκε πραγματικά πάνω από τα υπόλοιπα.

Με το συνδυασμό ένα όμορφο σχέδιο, μια πολύ σκληρή δουλειά και χιλιάδες επάνω σε χιλιάδες
Legos, αυτά τα λαμπρά δημιουργοί κατάφεραν να κάνουν κάτι που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν - ένα πλήρως λειτουργικό τροχόσπιτο - όλα φτιαγμένα από μικρά πλαστικά τούβλα!

Όπως όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές κάνουν, αυτά τα παιδιά και τα κορίτσια που ξεκίνησε με ένα φανταστικό σχεδιασμό. Από εκεί, θα πρέπει να κάνει το πλαίσιο - διαφορετικά το όλο πράγμα θα καταρρεύσει.

Μετά το «σκελετό» του RV είναι στη θέση του, είναι ακριβώς ένα θέμα της συμπληρώνοντας το υπόλοιπο με το Legos. Αυτό πρέπει να ήταν ένα από τα πιο τεχνικά δύσκολα καθήκοντα στην ιστορία της Lego μηχανική, αλλά όπως θα δείτε στο παρακάτω clip, αυτές οι εφευρέτες έχουν ένα ωστικό κύμα!

Ενώ αυτή η Lego RV μοιάζει απίστευτα αληθοφανή από το εξωτερικό, είναι πραγματικά στο εσωτερικό, όπου η δημιουργικότητα λάμπει. Έχτισαν Lego βάζα για Lego λουλούδια, πιάτα Lego για κάποιο νόστιμο εμφάνιση τοστ Lego, ακόμη και μια Lego καφετιέρα. Δεν όλα είναι για το θεαθήναι, είτε - το νεροχύτη της κουζίνας λειτουργεί πραγματικά!

Φροντίστε να ελέγξετε έξω ολόκληρο το κλιπ παρακάτω για να δείτε όλα αυτά τα λαμπρά Lego δημιουργίες για τον εαυτό σας!




americanoverlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου