Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Η Ατλέντικο Μαδρίτης στον τελικό του Champions League



Παρά την ήττα με 1-2 στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, η Ατλέντικο Μαδρίτης πήρε την πρόκριση για τον τελικό, με το εκτός έδρας γκολ, ύστερα από ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 31ο λεπτό. Στο φάουλ που εκτέλεσε ο Τσάμπι Αλόνσο η μπάλα βρήκε στο σώμα του Χιμένες και ξεγέλασε τον τερματοφύλακά του, ο οποίος δεν κατόρθωσε να αποκρούσει.

Στο 33΄ η Μπάγερν έχασε σούπερ ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, καθώς ο διαιτητής Τσακίρ καταλόγισε πέναλτι σε τράβηγμα του Χιμένες στον Χάβι Μαρτίνεθ, όμως ο Όμπλακ έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του και απέκρουσε την εκτέλεση του Μίλερ.

Η Ατλέτικο ισοφάρισε στο 54΄, όταν ύστερα από εντυπωσιακό 1-2 του Τόρες με τον Γκριζμάν, ο Γάλλος βγήκε απέναντι στον Νόιερ, τον οποίο και νίκησε με άψογο πλασέ.

Οι γηπεδούχοι στο 74΄ ξαναπήραν το προβάδισμα, όταν στη σέντρα του Αλάμπα, οΒιδάλ γύρισε την μπάλα με το κεφάλι και ο Λεβαντόφσκι έγραψε το 2-1 σε άδεια εστία.

Στο 83΄ ο Τσακίρ καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι για τους Ισπανούς σε μαρκάρισμα του Χάβι Μαρτίνεθ στον Τόρες, το οποίο απέκρουσε ο Νόιερ

bankwars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου