Welcome to My Blog!

ΝΥΧΤΟΒΑΤΕΣ
Follow Me

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος στα Γιάννενα (φώτο)By  giannis rachiotis     4:52:00 μ.μ.    Ετικέτες, 
 Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος στα Γιάννενα (φώτο)

Η πιο ανασφαλής περιοχή της Ευρώπης η Ήπειρος 

Στην παραμεθόρια περιοχή του Νομού Ιωαννίνων πραγματοποίησε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές και τοπικά στελέχη του κόμματος.
Στόχος του να καταδείξει το τεράστιο θέμα της ανασφάλειας στα χωριά των συνόρων, με την κατάσταση να έχει ξεπεράσει κάθε όριο δυνατότητας επιβίωσης του πληθυσμού, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, για να συμπληρώσει πως η Ήπειρος έχει μετατραπεί εκτός από την πιο φτωχή και στην πιο ανασφαλή περιοχή της Ευρώπης.
Τόσο στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Γιάννενα, όσο και σε δηλώσεις του από το Δελβινάκι, ο κ. Καμμένος τόνισε πως η αποδυνάμωση των στρατιωτικών φυλακίων και η μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων στον Έβρο έχει μετατρέψει τους εναπομείναντες αστυνομικούς σε ήρωες.
«Ζητάμε την άμεση επιστροφή της συνοριακής δύναμης και του εξοπλισμού τους στα ελληνοαλβανικά σύνορα, ζητάμε την άμεση


επανασύσταση των στρατιωτικών φυλακίων, την άμεση κατάργηση του «Δουβλίνο II» και θα ζητήσουμε αν χρειαστεί και την αναστολή της συνθήκης Σένγκεν», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Προτάσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου
Εκτός από το ζήτημα της ασφάλειας στα σύνορα, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα λέγοντας πως οι ευρωεκλογές θα δώσουν πολιτικό μήνυμα. «Ζητάμε να γίνουν εκλογές και να ανατραπεί η συγκυβέρνηση της αλληλοκάλυψης των εγκλημάτων κατά του ελληνικού λαού», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ έδωσε και συνέχεια στην κόντρα του με τον Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με τις επιχορηγήσεις των κομμάτων, αναφέροντας πως συμφωνεί με την πρόταση να μην λάβει κανένα κόμμα οικονομική χρηματοδότηση, αρκεί να έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το ίδιο μερίδιο προβολς με αυτό που έχει «Το Ποτάμι».
Ο κ. Καμμένος κατέθεσε και συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου, κάνοντας λόγο για την ανάγκη άμεσων οικονομικών προνομίων.
Εξειδικεύοντας τις προτάσεις μίλησε για παύση των πληρωμών προς τους δανειστές και να ακολουθήσει βίαιη μείωση της φορολογίας, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα, τα χρήματα που έφυγαν από αυτές τις περιοχές να επιστρέψουν, καθώς και για διετή ήαναστολή των υποχρεώσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς το κράτος.(ΦΩΤΟ)Συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου στα ΜΜΕ ΙωαννίνωνΣυνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον πρώην πρόεδρο των κτηνοτρόφων Ιωαννίνων


Embedded image permalink

Επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στη Μονή Βελλάς


Embedded image permalink
Από την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο Καλπάκι


Επίσκεψη του 
Πάνου Καμμένου στην Κιβωτό Πωγωνιανής

Συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον διοικητή και το προσωπικό του τμήματος συνοριακής φύλαξης Δελβινακίου


Embedded image permalinkEmbedded image permalink

Επίσκεψη του 
Πάνου Καμμένου στο τελωνείο Κακαβιάς 
Embedded image permalink Η περιοδεία του Πάνου Καμμένου συνεχίζεται Μέτσοβο.
Συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Μητροπολίτη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής & Κονίτσης κ. Ανδρέα

Embedded image permalink

Ο Πάνος Καμμένος στην Κόνιτσα: Πολλά τα προβλήματα των Ελλήνων ακριτών που νοιώθουν την εγκατάλειψη της πολιτείας...

Embedded image permalink


http://ioannisrachiotis.blogspot.gr/

About giannis rachiotis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Fashion