Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

10 άνθρωποι που θάφτηκαν ζωντανοί!!!


10 άνθρωποι που θάφτηκαν ζωντανοί!!!
1. Virginia Macdonald


Η Βιρτζίνια Μακντόναλντ πέθανε το 1851 ,μετά απο μεγάλο διάστημα ασθένειας.Αφού θάφτηκε,η μητέρα της ,ήταν σίγουρη οτι η κόρη της,δεν είχε πεθάνει.Δυστυχώς,όταν βγάλανε το φέρετρο,ανακάλυψαν οτι τα χέρια της ήταν δαγκωμένα,και το σώμα της είχε σημάδια απόδειξης ,οτι θάφτηκε ζωντανή.

2. Madame Blunden


Η Μαντάμ Μπλοντέν ,ανακυρήχτηκε νεκρή το 1896 και θάφτηκε κάτω απο ένα σχολείο.Το φέρετρο ανοίχτηκε,μετά απο διαμαρτυρίες μαθητών ,για θορύβους.Αυτοί που βρέθηκαν κοντά εκείνη την ώρα,την είδαν να παίρνει την τελευταία της ανάσα.



3. Collins


Το 1886,οι NEW YORK TIMES,δημοσίευσαν ένα άρθρο για ένα κορίτσι που ονομάζονταν Collins ,που πέθανε ξαφνικά και κατόπιν θάφτηκε.Όταν ανείγηραν το πτώμα της,ανακάλυψαν οτι τα γόνατα της,είχαν τραβηχτεί μέχρι το σαγόνι,οι ώμοι της είχαν εξαρθρωθεί προς τα έξω και το πρόσωπο της είχε παραμορφωθεί τόσο πολύ που ήταν φανερό οτι είχε ειπωστεί βάρβαρο θάνατο.


4. Αγνωστος Άντρας


Το 1889,η Daily Telegraph,ανέφεραν για κάποιον άντρα που θάφτηκε στο Γκρενόμπλ.Λόγω της μη οξυγόνωσης για 20 ώρες,υπέθεσαν οτι ο άντρας ήταν νεκρός.Παρ’ολα αυτά,όταν ο εργάτης έβαζε το φέρετρο στην γη,άκουσα μουγγρητά και ελαφρά χτυπήματα .Μέχρι να ανοιχτεί το φέρετρο,ο άντρας είχε πεθάνει και το κεφάλι του είχε αποκολληθεί.


5. Άγνωστος Άντρας


Το 1838,υπήρχαν φήμες για έναν άντρα που είχε θαφτεί ζωντανός.Όταν το φέρετρο τοποθετούνταν μέσα στον τάφο,ο άνθρωπος που άνοιγε τον τάφο,άκουσε φωνές.Ήταν η στιγμή,οπου ο άντρας στο φέρετρο ,ανακηρύχθηκε νεκρός πρόωρα.



6. Άγνωστη Γυναίκα


Η British Medical Journal εξέδωσε το 1877 ένα άρθρο για μια γυναίκα ,που θάφτηκε,αφού θεωρήθηκε νεκρή ενώ στην πραγματικότητα ήταν ,σχεδόν,σε κώμα.Όταν ανοίχτηκε ο τάφος λίγες μέρες αργότερα,για να θάψουν κάποιον άλλον στην θέση της,το σώμα της γυναίκας ,βρέθηκε ακρωτηριασμένο.


7. Miss Hockwalt


Η Mις Χόκουολτ,ανήκε στην ελίτ της πόλης Ντέιτον το 1884.Θεωρήθηκε νεκρή,όταν βρέθηκε στην καρέκλα,με «κενό» βλέμμα,και δείχνοντας νεκρή.Κατόπιν θάφτηκε.Ο τάφος ανοίχτηκε αργότερα και η γυναίκα βρέθηκε με βγαλμένα μαλλιά και με το δέρμα της γεμάτο δαγκωματιές.


8. Mary Norah Best


Η Μαίρη Νόρα Ουέστ,ήταν 17 χρονών όταν ανακηρύχτηκε νεκρή το 1871.Λεγόταν τότε,οτι πολλοί θα επωφελούνταν απο τον θάνατό της,και για αυτό την έθαψαν.Το 1881,ανακαλύφτηκε οτι ο σκελετός της Μαίρη,βρέθηκε σε καθιστή θέση.Ο νεκροθάφτης κατάλαβε ότι το κορίτσι,είχε σηκωθεί και είχε καταφέρει να σπάσει το φέρετρο.


9. Άγνωστος Άντρας


Οι New York Times είχαν γράψει ένα άρθρο για έναν άντρα απο το Άσβιλ,που ανακηρύχτηκε νεκρός,μετά απο πολύμηνη ασθένεια.Όταν μετακινήθηκε το φέρετρο,και ανοίχτηκε,έκπληκτοι οι συγγενείς του άντρα,είδαν οτι τα μαλλιά του ήταν βγαλμένα.


10. Madame Bobin


Το 1901,η Μαντάμ Μπομπέν,κόλλησε κίτρινο πυρετό ,κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.Αφού θάφτηκε,μια νοσοκόμα είπε οτι το σώμα ήταν αρκετά ζεστό και οι μυες δεν ήταν σφιχτοί.Το φέρετρο ανοίχτηκε ,και ανακαλύφθηκε οτι γέννησε μέσα στο φέρετρο,και το μωρό πέθανε και εκείνο απο ασφυξία.
via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου