Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2013-2014: ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2013-2014: ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ



Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος» συνεχίζοντας για 5η συνεχή χρονιά τα Μαθήματα Φωτογραφίας, ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου κύκλου 3ωρων συναντήσεων (2+1).

Ο κύκλος αυτός απευθύνεται σε όλους εκείνους οι οποίοι έχοντας την στοιχειώδη γνώση της λήψης μιας φωτογραφίας, αγαπάνε τη Φωτογραφία και θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να ασχοληθούν με το Καλλιτεχνικό και Δημιουργικό κομμάτι της Φωτογραφίας.

Στις συναντήσεις αυτές:
• Οι δυο (2) πρώτες ώρες θα είναι αφιερωμένες στην:
Α) Αισθητική της Φωτογραφίας, και την
Β) Ιστορία της Φωτογραφικής τέχνης.

• Η τρίτη ώρα θα είναι αφιερωμένη στην κριτική ανάλυση και συζήτηση των φωτογραφιών που θα φέρνουν οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις, με σκοπό:

α) Να αναπτύξουν τα δικά τους κριτήρια σύνθεσης μιας φωτογραφίας, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να κρίνουν τις δικές τους φωτογραφίες, αλλά και των άλλων,

β) Να αποκτήσουν εμπειρία ώστε να μπορούν να μαθαίνουν μέσα από την κριτική ανάλυση των φωτογραφιών, κυρίως όμως να μάθουν να έχουν γνώμη αλλά και να μπορούν να τη στηρίξουν.

Η τρίτη αυτή ώρα αποτελεί ΑΥΤΟΝΟΜΗ ενότητα και μπορεί να παρακολουθηθεί ανεξάρτητα από την παρακολούθηση ή όχι των δύο των δύο άλλων ωρών.



• Τον Μάιο οι συναντήσεις περιλαμβάνουν μαθήματα ψηφιακής επεξεργασίας φωτογραφιών με χρήση των Photoshop και LightRoom.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 5.00 – 7.00 & 7.30 – 8.30 μ.μ., στο χώρο του «Σεμέλη» - Αγ. Νικολάου 1 (έναντι Δικαστηρίων Θήβας).

Έναρξη Συναντήσεων: Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πληροφορίες: 6978120863— eleitroxos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου